Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Μ. Πέμπτη 01-04-2010

 

 

 

 
42η Συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής τουΑναπτ. Νόμου 3299/04
Συνεδρίασε την Μ. Τετάρτη 31-3-2010, για 4η συνεχή φορά εντός του 2010, η Γνωμοδοτική Επιτροπή του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/04 υπό την Προεδρία του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη και ενέκρινε είκοσι δύο (22) αιτήσεις ιδιωτικών επενδύσεων για την υπαγωγή τους στις διατάξεις του παραπάνω Νόμου, συνολικού κόστους 20.695.009,00 ευρώ & δημόσιας δαπάνης 12.385.111,70 ευρώ, με μέσο ποσοστό επιχορήγησης 59,85 % καθώς επίσης & την ολοκλήρωση & έναρξη παραγωγικής λειτουργίας επτά (7) επενδύσεων του Ν3299/04 (α & β φάση) & την οριστικοποίηση του κόστους αυτών στο ποσό των 4.068.842,67 ευρώ με δημόσια δαπάνη 1.981.691,83 ευρώ.


 

 

 
Διαβάστε αυτό το μήνα στο περιοδικό «ΕΠΙ» του Επιμελητηρίου Αρκαδίας
Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (τεύχος 87, Απριλίου) θα διαβάσετε:

Η 6Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ, 9-14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.
Πιο οικονομική και πιο προσιτή η φετινή Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Χρησιμοποιώντας το δικό του μοναδικό τρόπο, ο γκουρού των εκθέσεων Δρ. Γιάννης Κριτσωτάκις δίνει, εν μέσω διαλόγου, όλες τις κατάλληλες συμβουλές στον επαγγελματία που θέλει να συμμετάσχει σε μία εμπορική έκθεση.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας πρωτοπορώντας στις παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει στα
μέλη του, συνεχίζει την παροχή της Προνομιακής Φροντίδας του Ομίλου Κλινικών Ευρωκλινικής.

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΕ
Μείωση της γραφειοκρατίας και γρηγορότερη θέσπιση και εφαρμογή του οικολογικού σήματος της ΕΕ δίνοντας έμφαση στα προϊόντα που έχουν τις μεγαλύτερες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΕΠΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΡΥΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Τη σήμανση των επίχρυσων και επάργυρων αντικειμένων με ειδικό τρόπο, ώστε να μην παραπλανάται ο καταναλωτής, προβλέπει η νέα Αγορανομική Διάταξη.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ
Στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης για το νομοσχέδιο που αφορά στο ΕΣΠΑ, απέστειλαν τις προτάσεις τους ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑ
Στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων καλούμαστε να «επικοινωνήσουμε» με ανθρώπους όλων των ηλικιών. Το κλειδί επιτυχίας είναι να προσπαθήσουμε να σκεφθούμε όπως ο «ηλικιακά διαφορετικός» άνθρωπος απέναντί μας.

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΕΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΣΝΕΑ)

 

 

 
Δελτία τύπου ΣΥΡΙΖΑ
ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ, Απάντηση Ζ.Κ. Τρισέ σε Νίκο Χουντή >>>>>>>>>

Κερδοσκοπικά διόδια και ακριβά καύσιμα το δώρο του Πάσχα προς τους εργαζόμενους >>>>>>>>>

 

 

 

 
Επίσκεψη Αστέρα σε Οίκο Τυφλών
Στο κλίμα των Άγιων αυτών ημερών, ο Αστέρας έδειξε για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στον Οίκο Τυφλών δίνοντας κάποια δώρα στους κατοίκους του, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Μποροβήλο και παρόντα, όπως πάντα σε παρόμοιες κινήσεις, τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Λαζαρίδη.



Μετά την σημερινή επίσκεψη ο πρόεδρος του Αστέρα Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε: «Αν και σήμερα δεν είναι μέρα για λόγια, εν τούτοις ο Αστέρας θέλει να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο επισκεφτήκαμε σήμερα τον Οίκο Τυφλών για να δούμε τους ανθρώπους αυτούς από κοντά και να τους ευχηθούμε για τις Άγιες αυτές ημέρες Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα»

 

 

 
Φιλική ήττα του Αρκαδικού στο 'Αργος
Φιλική ήττα με 76-69 γνώρισε σήμερα το μεσημέρι ο Αρκαδικός στο Αργος από την τοπική ΑΕΚ με τους δύο προπονητές να μοιράζουν το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους.

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης δεν είχε στη διάθεση του, τους Καραδολάμη, Σιζόπουλο, που είχαν πάρει άδεια λόγω των εορτών και από την πλευρά του δοκίμασε διάφορα σχήματα και συστήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Αρκαδικού πήραν τριήμερο ρεπό, προκειμένου να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους τις Άγιες αυτές Ημέρες και η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ την Τρίτη του Πάσχα μετά την πρωινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αργους στις 6 μ.μ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα