Όροι χρήσης του δικτυακού τόπου www.inarcadia.gr

 

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του inarcadia (www.inarcadia.gr, www.inarkadia.gr, www.tripolis.net). Η χρήση τoυ δικτυακού μας τόπου προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων:

1. Η χρήση του δικτυακού τόπου inarcadia, υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους, στους εθιμικούς κανόνες, και στα χρηστά ήθη καθώς και στη δημοσιογραφική δεοντολογία. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο δικτυακό τόπο του inarcadia, διατίθενται στους επισκέπτες (χρήστες) για προσωπική τους χρήση και για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αλλάζουν ή να αφαιρούνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

2. Δεν επιθυμούμε τη χρήση, αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση υλικού που εκτίθεται στον κόμβο του inarcadia, ολική ή μερική, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, χωρίς την άδειά μας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

3. Τα στοιχεία και το υλικό που εμπεριέχονται σε αυτόν το δικτυακό τόπο παρέχονται όπως έχουν κι όπως διατίθενται, χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Αν κι έχει καταβληθεί προσπάθεια από τους δημιουργούς του δικτυακού τόπου ώστε τα στοιχεία που περιέχονται σ' αυτόν να είναι ακριβή κατά το χρόνο της δημοσίευσής τους, το inarcadia δεν εγγυάται την ορθότητα και την ακρίβεια των στοιχείων αυτών, τα οποία ο επισκέπτης τα χρησιμοποιεί με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Ο χρήστης ή ο επισκέπτης οφείλει να έρθει σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την ακρίβεια των στοιχείων που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει.


4. Το inarcadia δεν ευθύνεται για ζημιά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση συνδέσμων (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους, καθώς και για τις πληροφορίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις δικτυακές σελίδες των συνδέσμων του, ούτε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σελίδων προς τις οποίες διατηρεί συνδέσμους, ούτε είναι υπεύθυνο για την πολιτική ασφαλείας άλλων κόμβων, καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των ηλεκτρονικών επισκεπτών τους. Είναι αδύνατο να ελέγξουμε τις αλλαγές περιεχομένου σελίδων των δικτυακών τόπων, με τους οποίους, όταν διασυνδεθήκαμε, βρέθηκαν ικανοποιητικοί.

5. Τα άρθρα που φιλοξενούνται στο δικτυακό τόπο του inarcadia, εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ' ανάγκη την άποψη του inarcadia, εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα.

6. Όταν αποστέλλετε πληροφορίες προς το δικτυακό τόπο του inarcadia, με τη συμπλήρωση των σχετικών φορμών επικοινωνίας, οι πληροφορίες πρέπει να συμπληρώνονται ορθά και με ακρίβεια. Σας κάνουμε γνωστό ότι τα στοιχεία που πληκτρολογείτε τα χρησιμοποιούμε μόνο, αν χρειαστεί, να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για το συγκεκριμένο λόγο. Δεν δημιουργούμε βάση δεδομένων με τα στοιχεία σας ούτε τα μεταβιβάζουμε σε τρίτους.


Ο χρήστης και επισκέπτης του δικτυακού τόπου του inarcadia, συμφωνεί και αποδέχεται πλήρως τους παραπάνω όρους για την περιήγηση στον κόμβο του.
 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2009 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα