Το inArcadia.gr είναι ο πληρέστερος επαγγελματικός, τουριστικός,  και πολιτιστικός  οδηγός για την Αρκαδία αλλά και χώρος όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί για ό,τι συμβαίνει στο νομό.

 

    Οι δημιουργοί του είμαστε Αρκάδες που από αγάπη για τη γενέτειρά μας, χτίζουμε με μεράκι αυτό το δικτυακό τόπο. Στόχος  μας είναι να αποτελέσει φιλόξενο σημείο αναφοράς απ' όπου θα αντλείται κάθε αξιόπιστη πληροφορία σχετική με τους Αρκάδες,  τις επιχειρήσεις, τους επιχειρηματίες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους ιδιώτες, αλλά και τους Δήμους, τις πόλεις, τις κωμοπόλεις, τα χωριά, τους συλλόγους και τα σωματεία  της Αρκαδίας.  Γνωρίστε ό,τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας μέσα από τις ειδήσεις, τις εκδηλώσεις και  τις ανακοινώσεις με τις οποίες ενημερώνεται καθημερινά ο Δ.Τ.

 

    Σαν Τουριστικός και Πολιτιστικός Οδηγός το inArcadia.gr, ακολουθώντας τις διαδρομές του,  σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε το νομό, στα χνάρια του Παυσανία και όχι μόνο, γνωρίζοντας  τις ομορφιές της Αρκαδίας. Είμαστε σίγουροι πως μαγεμένοι από το Αρκαδικό μεγαλείο θα ταυτιστεί η σκέψη σας με τη  φράση των ρομαντικών  ανθρώπων του πνεύματος του 16ου - 17ου αιώνα "et in Arcadia ego".

 

    Ως Επαγγελματικός και Οικονομικός Οδηγός δίνει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να προβληθεί και  να γίνει γνωστός παγκόσμια, αλλά και τη δυνατότητα στους άλλους να τον αναζητήσουν και να τον βρουν.

 

    Η σωστή παρουσία στον παγκόσμιο ιστό (internet) είναι αναμφισβήτητα ό,τι καλύτερο σήμερα για να διαφημιστείτε  και να γίνετε γνωστοί. Πολλοί πιθανοί "πελάτες σας" ψάχνουν μόνο σ' αυτό το μέσο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσεται αλματωδώς, καταλαμβάνοντας χώρο από τον παραδοσιακό τρόπο αγοράς. Θα ήταν παρακινδυνευμένο να είσαστε έξω απ' αυτό. Το inArcadia.gr  μπορεί να σας φιλοξενήσει στους γρήγορους servers του, διαφημίζοντας εσάς, τις υπηρεσίες που προσφέρετε ή τα προϊόντα σας.

   

    Μπορούμε  να σχεδιάσουμε μαζί, να κατασκευάσουμε και να συντηρήσουμε το δικό σας χώρο στο internet, το δικό σας web site, εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο τρόπο προβολής και διαφήμισής σας με πολύ μικρό κόστος.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

Αν δε βλέπετε το πάνω μενού παρακαλώ πατήστε εδώ

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2009 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα