Κερπινή

Αρκαδίας

 

Κεντρική σελίδα

Γενικά

Ιστορικά στοιχεία

Πληθυσμός

Εκκλησίες

Θρύλοι και παραδόσεις

Ανακοινώσεις - νέα

Φωτογραφίες

Συνδέσεις

 

English

English Language

 

 [Λοιπά χωριά]

 

 

Μπορείτε να στείλετε και σεις τις δικές σας ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις, προτάσεις...  με e-mail επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

(Σημ. Σε περίπτωση που δεν ανακοινωθούν εντός 24 ωρών επικοινωνήστε με το κινητό 6932.229153)

 

 

Ανακοινώσεις - Νέα


 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και το 5ο αντάμωμα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο χωριό μας το 5ο αντάμωμα των κερπινιωτών. Μια εκδήλωση μεταξύ των πολλών του Συλλόγου μας που καθιερώθηκε πριν 5 χρόνια και έχει γίνει ανάγκη πια για όλους τους πατριώτες, γιατί έτσι τους δίνετε η ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί στο χωριό για λίγες μέρες. Να φάνε να πιούνε να γλεντήσουνε με δημοτική ορχήστρα και να τα πουν μεταξύ τους.

Όλα αυτά βέβαια με την φροντίδα του Συλλόγου που είναι πάντα κοντά σε όλους τους πατριώτες και στο χωριό μας. Πέντε το πρωί ήταν η ώρα όταν αντήχησε ο γλυκός σκοπός από την φλογέρα, του μαέστρου στο είδος, Γιώργου Δαλιάνη, που σήμαινε και το τέλος του φετινούς μας ανταμώματος, δίνοντας την υπόσχεση και την ευχή του χρόνου να έχουμε υγεία και να βρεθούμε πάλι στον ίδιο χώρο στο 6ο αντάμωμα.

Φέτος τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας, ο πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Αρκαδίας, κος Παυλής (τον συγχαίρουμε για τον εξαίρετο χορό του) και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Αθήνας, ο γιατρός και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κος Γιάννης Σταθόπουλος. Παρόν ήταν και ο ταμίας του ίδιου Συλλόγου, Διαμαντής Ρουμελιώτης, με διπλή ιδιότητα, αυτή του τραγουδιστή της δημοτικής παραδοσιακής ορχήστρας του Γιώργου Δαλιάνη.

Με Fax απέστειλε στο Σύλλογο τις ευχές του για επιτυχία της εκδήλωσης, ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής κος Πέτρος Τατούλης. Για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί και ο συμπατριώτης μας νομάρχης Αρκαδίας, κος Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος εξέφρασε προσωπικά στον πρόεδρο του Συλλόγου τις ευχές για επιτυχία της εκδήλωσης και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σύλλογο. Από την πλευρά μας τον ευχαριστούμε για την στήριξη που μας δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και περιμένουμε περισσότερη βοήθεια στο χωριό σε έργα, δρόμους, σχολείο κλπ. Μετά μάλιστα τα σημαντικά έργα που έφτιαξε, όπως αυτό της τοποθέτησης του προστατευτικού για τις κατολισθήσεις και των μπαρών στο δημόσιο δρόμο προς Κερπινή, αλλά και αυτό της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος προς Άγιο Λιά, ας φροντίσουμε όλοι για την αξιοποίηση του γραφικού αυτού βουνού, μετά και τον δρόμο που έκανε για εκεί ο Δήμαρχος.

Συγχαίρουμε τα πάρα πολλά μικρά παιδιά με κερπινιώτικη ρίζα που γέμισαν φέτος το χωριό μας, για τους ωραίους χορούς που χόρεψαν, αλλά και την πρωτοβουλία που πήραν και διοργάνωσαν παιδικό πάρτυ, με επιτυχία στο χώρο του πνευματικού κέντρου το βράδυ της Παναγίας. Του χρόνου ο Σύλλογος τους υπόσχεται να αναλάβει με δικά του έξοδα το πάρτυ τους και με πιο καλή διοργάνωση, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτά, (αρκεί να μην ξεχνούν το χωριό των γονιών τους και να έρχονται με κάθε ευκαιρία).

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των πατριωτών στην οικονομική ενίσχυση, την οποία ξεκίνησε μέχρι τέλος του έτους ο Σύλλογος, για την πραγματοποίηση διαφόρων μικροέργων στο χωριό. Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση και από άλλους πατριώτες, ώστε να συνεισφέρουν ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα. Τους ευχαριστούμε όλους. Η συνεισφορά τους μπορεί να κατατείθετε στον αριθμό λογαριασμού ταμιευτηρίου του Συλλόγου, 00088455595-0, στα μέλη του ΔΣ, αλλά και την τοπική επιτροπή Τρίπολης. Στο επόμενο φύλλο θα ανακοινωθούν τα ονόματα των πατριωτών με τις προσφορές τους.

Ο Σύλλογος στέλνει τις ευχές του για καλή σταδιοδρομία στους νέους της Κερπινής που πέρασαν στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Επίσης στέλνει τις ευχές του, ώστε να ζήσουν ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους, στα δύο νέα παιδιά του χωριού μας, που τελούν τους γάμους τους. Στις 30 Αυγούστου το μέλος της τοπικής επιτροπής Τρίπολης του Συλλόγου, Θύμιος Σταυρόπουλος, με την καλή του Θεοδώρα, παντρεύονται στην Τρίπολη, ενώ στις 19 Σεπτεμβρίου το μέλος του Συλλόγου και προϊσταμένη στο κέντρο υγείας Τροπαίων Ειρήνη Γεωργοπούλου, παντρεύετε τον καλό της Ανδρέα Ανδριόπουλο στην Πάτρα.

Πανηγυρική ήταν και φέτος η λειτουργία στο γραφικό εξωκλήσι του Αγίου Ταξιάρχη. Τα αδέρφια Σελίμη με τις οικογένειες τους ήταν και πάλι εκεί, όπως κάθε χρόνο, προσφέροντας ωραία εδέσματα μετά το τέλος της λειτουργίας, στον καθιερωμένο χώρο πιο κάτω από το εξωκλήσι. Ο Σύλλογος τους συγχαίρει θερμά. Προτείνουμε δε στον ιερέα μας παπα-Γιώργη και στο εκκλησιαστικό συμβούλιο να μεταφέρουν την καθιερωμένη λειτουργία την επόμενη της Παναγιάς το πρωί, έτσι ώστε να παρευρίσκονται περισσότεροι πατριώτες, οι οποίοι βρίσκονται στο χωριό για το αντάμωμα.

Με θλίψη ο Σύλλογος αποχαιρετά ένα από τα ιδρυτικά του μέλη του, που έφυγε από κοντά μας στις 19 Αυγούστου του 2009. Τον πατριώτη μας Ηλία Δασκαλόπουλο 72 ετών. Ηλία ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και τους λοιπούς συγγενείς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και να είναι πάντα καλά να τον θυμούνται.

Κλείνοντας ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα σε αυτούς που προσέφεραν δώρα για την ενίσχυση του λαχείου μας. Την γραμματέα Καραχάλιου Μαρία (κρασιά), την Δήμητρα Γεωργοπούλου (παστό χωριάτικο), την Γεωργία Πλιάκα (τσάντες γυναικείες, πορτοφόλια, ζώνες) και τον Θωμά Πυρπυρή (1 αρνί ζωντανό), το οποίο έτυχε στον Τάκη Χαλμούκο, εκπρόσωπό μας στο Αίγιο.

Υγεία και καλό χειμώνα σε όλους

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΥΡΠΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Κορυφή

27-8-09

 

 

 

 

Ανακοίνωση για το 5ο αντάμωμα - οικονομική ενίσχυση Συλλόγου
Ο Σύλλογος μας ύστερα από τέσσερα συνεχή επιτυχημένα ανταμώματα τον μήνα Αύγουστο στο χωριό μας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή των Κερπινιωτών, διοργανώνει και φέτος στις 16 Αυγούστου και μέρα Κυριακή, το 5ο αντάμωμα.

Με την βεβαιότητα ότι θα έχουμε και πάλι ρεκόρ συμμετοχής , σας καλούμε να βρεθείτε την ημέρα αυτή στο χωριό για να φάμε, να χορέψουμε, να πιούμε και να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί, ξεχνώντας για μια βραδιά τα καθημερινά μας προβλήματα.

Εμείς και φέτος εξασφαλίσαμε την συμμετοχή του γνωστού μας δημοτικού παραδοσιακού συγκροτήματος, του Γιώργου Δαλιάνη (που μας διασκεδάζει τα τρία τελευταία χρόνια), ώστε να γλεντήσουν, όπως ξέρουν οι Κερπινιώτες.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε ότι το νέο ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να προβεί σε προσπάθεια οικονομικής του ενίσχυσης, από τα μέλη και όλους τους πατριώτες. Tους καλούμε ανάλογα με την οικονομική τους δυνατότητα, να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε κάποια μικροέργα στο χωριό, που θα είναι προς όφελος των εκεί κατοίκων, αλλά και εμάς των υπολοίπων που το αγαπάμε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την κατασκευή στεγάστρου στην αυλή του πνευματικού κέντρου, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητά του, αλλά και την αγορά κλιματιστικών για την κεντρική αίθουσα. Επίσης την στελέχωση του ιατρείου με τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον καλλωπισμό και την συντήρηση της ιστορικής βρύσης του Άγιου Βασίλη και αρκετά ακόμα που λόγω χωρητικότητας δεν μπορούμε να αναφέρουμε.

Τα έσοδα του Συλλόγου όπως γνωρίζετε περιορίζονται στα 10ευρώ της ετήσιας συνδρομής των μελών, τα οποία δύσκολα εισπράττονται. Στα όποια κέρδη από λαχειοφόρους αγορές και στην επιδότηση από τον πατριώτη μας Νομάρχη, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, (ύψους 2000ευρώ), τα οποία χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Όπως καταλαβαίνετε με τέτοια έσοδα δεν μας επιτρέπεται να καλύψουμε τις ανάγκες μας (γραφείο, ενημέρωση των μελών, εισφορές στον τοπικό τύπο κ.α), πόσο μάλλον να παράγουμε έργο σε ότι αφορά εκδηλώσεις, χορούς και τη βοήθεια στο χωριό μας.

Η προσπάθεια για την ενίσχυση θα έχει διάρκεια μέχρι τέλος του έτους και σας καλούμε να βοηθήσετε, στηρίζοντας με θέρμη αυτή μας την προσπάθεια. Την οικονομική αυτή βοήθεια μπορείτε να την δίνετε σε όποιο από τα μέλη του ΔΣ, θέλετε, αλλά και να την καταθέτετε στον λογαριασμό του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου του Συλλόγου που είναι: 00088455595-0.
Όσο για την Τρίπολη μπορείτε να απευθύνεστε στην τοπική επιτροπή την οποία αποτελούν οι: Αντρέας Κατσούλας, Τριαντάφυλλος Σελίμης, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντίνα Πλιάκα και Θύμιος Σταυρόπουλος.
Για την Κόρινθο στον υπεύθυνο του Συλλόγου, Κώστα Μπάρα και για το Αίγιο στον εκεί αρμόδιο, Τάκη Χαλμούκο.
Όσοι συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης, θα ζητούν την αντίστοιχη απόδειξη. Σε όσους δεν δοθεί άμεσα θα σταλεί από τον Σύλλογο ταχυδρομικώς.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την 16η Αυγούστου, όπου μαζί με τους φίλους σας ελπίζουμε να δώσετε ένα ακόμα δυναμικό παρών στο Αντάμωμα..

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΥΡΠΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

 

Κορυφή

10-7-09

 

 

 

 

Βραδιά Νεολαίας - Αγία Τριάδα - Συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ
Στην ταβέρνα Αστρο Πιάτο στου Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 19/3/2009 η καθιερωμένη από τον Σύλλογό μας "βραδιά νεολαίας". Πολλοί νέοι μας από την Αθήνα, αλλά και άλλες πόλεις πήραν μέρος στην εκδήλωση, όπου έφαγαν και διασκέδασαν με την ορχήστρα του κέντρου μέχρι αργά το βράδυ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Πυρπυρής Γιώργος και η ειδική γραμματέας Κόκκου Παρασκευή.

Η επόμενη εκδήλωση μας που γινόταν στο χωριό της Αγίας Τριάδος, πολιούχου του χωριού μας και γιορτή του Συλλόγου μας δεν θα γίνει φέτος λόγω των ευρωεκλογών στις 7 Ιουνίου. Ο Σύλλογος θα συμμετέχει με αρτοκλασία και με παρουσία μελών του Δ. Σ που θα βρεθούν την ημέρα εκείνη στο χωριό.

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου είναι: Πυρπυρής Γιώργος- Πρόεδρος, Δασκαλόπουλος Γιάννης- Αντιπρόεδρος, Καραχάλιου Μαρία-Γραμματέας, Κόκκου Παρασκευή-Ειδική Γραμματέας, Τσεκούρας Κωνσταντίνος- Ταμίας, Μαυρίκος Θανάσης- Μέλος, Λατάνης Χρήστος- Μέλος.

Η τοπική επιτροπή του συλλόγου στην Τρίπολη παραμένει ίδια: Κατσούλας Αντρέας, Σελίμης Τριαντάφυλλος, Θεοδωρόπουλος Χρήστος, Πλιάκα Κωνσταντίνα, Σταυρόπουλος Θύμιος.

Εκπρόσωποι μας στην Κόρινθο και στο Αίγιο παραμένουν ο Κώστας Μπάρας και ο Τάκης Χαλμούκος αντίστοιχα.

Το Δ. Σ εύχεται σε όλους τους πατριώτες μας η Ανάσταση του Κυρίου να τους βρει όλους με υγεία.

 

 

Κορυφή

28-3-09

 

 

 

Από τον αποκριάτικο χορό - Νέο ΔΣ
Στις 15 Φεβρουαρίου Κυριακή μεσημέρι στην γεμάτη Κερπινιώτες και φίλους ταβέρνα Αφροδίτη, έγινε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας. Στο γλέντι πήραν μέρος, -φιλικά και τους ευχαριστούμε-, οι τραγουδιστές του παραδοσιακού μας τραγουδιού, Διαμαντής Ρουμελιώτης, Σταυρούλα Διαλιάνη και ο πατριώτης μας Γιάννης Πυρπυρής. Παρέα με το εξαίρετο κλαρίνο του Γορτύνιου Γρηγόρη Τσίτσου (από την Δόξα) και την λαϊκή ορχήστρα του κέντρου, προσέφεραν φανταστικό κέφι. Τόσο που το γλέντι κράτησε μέχρι της 7 μμ.

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστόπουλος και ο πρόεδρος του τεχνικού επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παυλής. Επίσης το παρόν έδωσαν εκ μέρους των συλλόγων, Βαλτεσινίκου ο πρόεδρος κ. Στάθης Ρέπας και Μυγδαλιάς ο ταμίας κ. Διαμαντής Ρουμελιώτης. Fax με ευχές για χρόνια πολλά και επιτυχίες στους σκοπούς του Συλλόγου μας, έστειλαν ο Αρκάς υφυπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λυκουρέτζος και ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρης Ρέππας,. Τέλος κοντά μας ήταν, το μέλος του συλλόγου και πατριώτης μας, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Ανταποκρινόμενος μάλιστα στο κάλεσμα του προέδρου, αφού έκανε ένα χαιρετισμό, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον σύλλογο και υγεία στον καθένα ξεχωριστά. Υποσχέθηκε δε σαν Κερπινιώτης να είναι πάντα κοντά σε αυτόν αλλά και στο χωριό μας.

Πριν την έναρξη του χορού και το κόψιμο της πίτας οι Κερπινιώτες ψήφισαν για το νέο Δ.Σ του συλλόγου για την διετία 2009-2011 με τους εκλεγέντες μετά την καταμέτρηση των ψήφων να είναι οι εξής:
1. Πυρπυρής Γεώργιος, 2. Δασκαλόπουλος Γιάννης, 3. Τσεκούρας Κωνσταντίνος, 4. Καραχάλιου Μαρία, 5. Κόκκου Παρασκευή, 6. Λατάνης Χρήστος, 7. Μαυρίκος Αθανάσιος.
Αναπληρωματικοί εκλέχθηκαν οι Δασκαλοπούλου Εύη και Γεωργόπουλος Ζαφείρης, ενώ για την εξελεγκτική επιτροπή η Οικονομοπούλου Βάσια, η Πυρπυρή Δανάη και ο Μαστρογιάνης Πέτρος.

Η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου είναι στις 19 Μαρτίου, η βραδιά νεολαίας Κερπινής και καλούμε τους νέους μας να πάρουν όλοι μέρος στην δική τους αυτή βραδιά.. Πληροφορίες στην γραμματέα Κόκκου Παρασκευή, τηλ 6932370905.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν και συμμετείχαν στην επιτυχία του χορού μας και ιδιαίτερα στην εταιρία Καραθοδωρής κ. ΣΙΑ για την προσφορά των ωραίων φωτιστικών, για τον εμπλουτισμό του λαχείου μας, καθώς και την συγγραφέα Φαίδρα Παπαγεωργίου για την δωρεά κάποιον βιβλίων από το δεύτερο λογοτεχνικό της έργο.

Κλείνοντας, απευθύνομαι στον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη μας και τους καλώ να μας απαντήσουν, πότε επιτέλους θα σταματήσουν οι Κερπινιώτες να πίνουν νερό από τους καρκινογόνους σωλήνες του παλιού δικτύου του 1963; Την στιγμή που το καινούργιο είναι στο στάδιο της ολοκλήρωσης εδώ και τρία χρόνια! Έλεος κύριοι απαντήστε σε όλους τους Κερπινιώτες που αγωνιούν. Επιτέλους τελειώστε το, γιατί στέρεψαν οι δικαιολογίες.

Ο Πρόεδρος
ΠΥΡΠΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 

Κορυφή

28-2-09

 

 

 

Πρόσκληση σε αποκριάτικο χορό, βραδιά νεολαίας και αρχαιρεσίες
Ανακοίνωση
13/1/2009

Ο Σύλλογός μας μετά από μια μικρή ανάπαυλα ενός χρόνου και ύστερα από ένα επιτυχημένο αποκριάτικο χορό και κοπή πίττας στην Τρίπολη επανέρχεται στην Αθήνα, πραγματοποιώντας φέτος τον χορό και την κοπή της πίττας στην γνωστή από άλλες εκδηλώσεις ταβέρνα Αφροδίτη στην Παιανία (17° χλμ Λ. Λαυρίου, έξοδος Αττικής οδού Νο 17. Τηλ: 210.6646498).

Προσκαλούμε όλους τους πατριώτες να έρθουν, μαζί με τους φίλους τους, στις 15 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 το μεσημέρι να περάσουμε όπως κάθε χρόνο ένα ευχάριστο απόγευμα συντροφιά με το δημοτικό και λαϊκό συγκρότημα της ταβέρνας, με το Γορτύνιο, Γρηγόρη Τσίτσο στο κλαρίνο και τους καλούς όπως πάντα τραγουδιστές δημοτικού και λαϊκού τραγουδιού.
Τιμή πρόσκλησης: 25€ το άτομο.

Καλούμε ιδιαίτερα τους νέους-νέες μας που πάντα είναι μπροστάρηδες στις εκδηλώσεις μας, να πάρουν μέρος και σε αυτή με μεγαλύτερη συμμετοχή, παρέα με φίλους και δεν θα το μετανιώσουν. Εδώ μάλιστα θα θέλαμε να τους πληροφορήσουμε ότι ο Σύλλογος διοργανώνει για δεύτερη φορά, φέτος βραδιά νεολαίας. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 22:00 στο κέντρο διασκέδασης «'Ασπρο Πιάτο» στο τέρμα της οδού Παπάγου στου Ζωγράφου. Θα υπάρχει ζωντανή μουσική και ο Σύλλογος θα συνεισφέρει οικονομικά στην όλη εκδήλωση. Εκείνο που ζητάμε από εσάς, είναι η καθολική συμμετοχή σας. Για πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες θα απευθύνεστε στη γραμματέα του Συλλόγου αρμόδια για θέματα νεολαίας, Παρασκευή Κόκκου τηλ: 693.2370905.

Πληροφορούμε τα μέλη του Συλλόγου ότι φέτος είναι χρονιά αρχαιρεσιών για καινούργιο Δ.Σ. Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου για να συμπεριληφθεί το όνομά τους στα ψηφοδέλτια, να επικοινωνήσουν με τη γραμματέα του συλλόγου, Παρασκευή Κόκκου, της οποίας το τηλέφωνο, αναφέρεται παραπάνω.

Κλείνοντας και αφού σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας, στέλνουμε σε όλους τους πατριώτες, όπου και αν βρίσκονται, τις ευχές μας για χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία και ο καινούργιος χρόνος να πραγματοποιήσει όλες τους τις επιθυμίες.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δηλώσεις συμμετοχής για τον χορό στα τηλέφωνα:
Πρόεδρος: Πυρπυρής Γεώργιος 6944.282389, 210.6048677
Γραμματέας: Καραχάλιου Μαρία 6946.525391
Γραμματέας: Κόκκου Παρασκευή 693.2370905

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΥΡΠΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Κορυφή

13-1-09

 

 

 

 

Αρχείο »

 

 

 

 

Κοινωνικά »

 

 

Αρχείο »

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2009 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα