Επιλεγμένες
Σχολικές
Εργασίες
Διατροφή και παράδοση
Αρκαδικές γεύσεις
του χθες και του σήμερα
Δ.Σ. Περδικονερίου
Σχ. έτος 2001-02
Επιμέλεια - σύνταξη:
Καγιούλη Βασιλική
Αναγνωστόπουλος Κων/νος
|
Βιβλιογραφία
- Ευχαριστίες
Βιβλιογραφία:
-
Περδικονέρι Γορτυνίας και οι
συνοικισμοί του (Δημ. Κυριακόπουλου)
-
Το ψωμί των Ελλήνων
και τα γλυκίσματα της Λαϊκής μας
παράδοσης (Ν. & Μ. Ψιλάκη, Ηράκλειο 2001)
-
Αρκαδολόγιο, περιοδικό
(Εκδότης Θηρεσία Κοντογιάννη)
-
Οικιακή Οικονομία Β΄ Γυμνασίου
(ΟΕΔΒ)
-
Αγωγή Υγείας (Κ. Αθανασίου)

Για την υλοποίηση του προγράμματος
βοήθησαν και θέλουμε να τους
ευχαριστήσουμε γι' αυτό:
-
Την κ. Ν. Διάκου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής
Αγωγής για το υλικό που μας πρόσφερε.
-
Τα αρτοποιεία, εργαστήρια ζυμαρικών
και τυροκομεία τις περιοχής για τις
χρήσιμες πληροφορίες και το φωτογραφικό
υλικό που μας πρόσφεραν.
-
Τον κ. Τάσο Μπιρμπίλη για τα σκεύη που
μας έδωσε από την ιδιωτική λαογραφική
του συλλογή για την έκθεσή μας.
-
Τους γονείς και τους παππούδες των
μαθητών για τη βοήθειά τους, τις
υποδείξεις τους για τους τρόπους
παρασκευής των προϊόντων, τα σκεύη και
υλικά που πρόσφεραν και τα νόστιμα
παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν για
τη σημερινή εκδήλωση. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όλα
όσα είχαν να μας πουν και για τη
συνεργασία τους.
|